Maja nam šalje svoj kviz o seriji Soy Luna!

Posle dužeg vremena šaljete nam vaše kvizove, a prvi koji objavljujemo šaljem nam Maja i tiče se serije “Soy Luna”. ” Bok Famozo ovo je moj kviz o Soy Luni. Nadam se da će vam se svidjeti uživajte!” kaže Maja u uvodu ovog testa koji se sastoji od 10 pitanja, što je nažalost i maksimum koji podržava Opinion Stage.

Maja se baš potrudila da postavi zanimljiva pitanja koje prate lepe slike, pa verujemo da će svima kojima je ova serija na srcu, kao i glavna glumica Karol Sevilla biti zanimljivo da ga urade! Mi vas pozivamo da nam i dalje šaljete svoje kvizove, jer se na objavljivanje ne čeka dugo!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla se oprostila od "Soy Lune": Promenila mi je život, ali danas mora da se završi

2 thoughts on “Maja nam šalje svoj kviz o seriji Soy Luna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.