Magična scena: Jus ljubio i grlio Demi na iHeartRadio Music Awardsu! (video)

pjimage

Od svih mladih megazvezda Demi Lovato i Justin Bieber nekako smo ubedljivo najmanje viđali ali njih dvoje jako su se zbližili prethodne noći na iHeart Radio Music Awardsu!

Iako nam je ta najava delovala nestvarno, Demika i Jus sedeli su za istim stolom tokom dodele nagrade a kad je Biebs proglašen pobednikom u jednoj od kategorija, poljubio je Demi u čelo i zagrlio je dok je ona oduševljeno pljeskala! Demi i Jus pre toga nisu viđeni godinama a mediji su nagađali da je pevačica čak prekinula svoje prijateljstvo sa Selenom Gomez jer njega nije podnosila! Kako bi bilo divno da ovo bude samo početak i da se zvezde šest najvećih fandoma na svetu (Lovatici, Directioneri, Selenatori, Arianatori, Belieberi i Swiftieji) druže što više!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber, Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neozbiljno: Grammy nagrada Justina Biebera poslata na pogrešnu adresu!

6 thoughts on “Magična scena: Jus ljubio i grlio Demi na iHeartRadio Music Awardsu! (video)

  1. Famoza.net, ja sam do sada dva puta sanjala da vise ne postoji 1D, i to od vase objave o tome za prvi april. Oba puta sam se budila sva uplakana i citav dan razmisljala o tome. Molim vas, ne radite to opet. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.