Ludak dva sata ispred kuće Selene Gomez, policija nije htela da dođe!

Selena Gomez imala je u prošlosti mnogo problema sa progoniteljima. Dok su neki na sreću zaustavljeni na vreme, drugi ipak uspevaju da dođu do njene kuće, i to u momentu kad je ona prisutna, što se desilo ovog četvrtka, prenose američki mediji koji navode da je čitava situacija trajala satima.

Kako se navodi, Selena ili neko drugi iz njenog okruženja pozvao je policiju nakon što se pred njenom kućom pojavio muškaraca u tridesetim godinama. Sve se dešavalo u četvtak uveče po američkom vremenu (što je petak rano ujutru po našem)a on je u ruci držao parče papira sa kojim je došao bukvalno do kućnog praga! On se zatim obratio Seleni preko interkoma, ali su mu javili njeni radnici obezbeđenja koji su naravno odbili da ga puste da joj on priđe. Ovaj momka onda je krenuo da viče, “Znam da mislite da sam lud, ali nisam lud.”

Da on baš i nije iskren u toj tvrdnji govori nam to što je on nakon toga jednostavno skinuo majicu i sedeo ispred njenog kućnog praga, iako mu je njeno obezbeđenje reklo da bi bilo najbolje da on ode. Kako navode svedoci, ovaj čudak uočen je prvi put na oko tri kilometra od njene kuće, a iako je policija pozvana u 18.30h, patrolna kola su stigla tek posle dva i po sata! Spomenuti muškarac otišao je pola sata ranije, a ne sumnjamo da su i Selena i njen tim bili besni zbog svega! Da se Selena jako potresla najbolje govori to što je ona odmah nakon incidenta sela u automobil kako bi bila prevežena u svoju drugu kuću, koja je još nedovršena, ali gde ona makar može da bude daleko od ovakvih likova. Selena ovih dana uglavnom miruje, ne računajući oglašavanje povodom situacije izazvane ubistvom crnog Amerikanca Georga Floyda, što je izazvalo veliku buru u ovoj državi.

Pročitajte još  Selenina mama o teškoj operaciji svoje ćerke: Vrištala sam i bila sam sva izbezumljena!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Ludak dva sata ispred kuće Selene Gomez, policija nije htela da dođe!

    1. Jedan beli policajac ga je priveo zbog sumnje da počinio krivično delo i držao mu je nogu na vratu dok je on ležao na zemlji. To je predugo radio i taj nesrećni čovek je preminuo. To je onda pokrenulo velike proteste protiv policijske brutalnosti i rasne netolerancije. Dok mnogi mirno protestuju, drugi lome i kradu, pa su u neke gradove uvedeni policijski časovi, a šalje se i vojska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.