Lodovica Comello: Strašno sam ponosna na “Violettu”, izdržala sam ignorisanje medija zbog nje!

Lodovica Comello naišla je na veliko ignorisanje medija kad je započela svoju solo karijeru zbog uloge u “Violetti” ali pevačica i glumica kaže da se nikad neće stideti toga. Naprotiv, ona tvrdi da bez “Violette” njena karijera nikad ne bi bila ni približno uspešna kao danas.

U razgovoru za italijanski portal Donna Moderna Lodo je upitana da objasni šta smatra momentom koji joj je otvorio sva vrata, ona odgovara, “To je Violetta. Studirala sam na akademiji i svakog dana sam po osam sati imala časove glume, plesa i pevanja. Jednog dana mi je rečeno da imam ponudu za kasting. Prihvatila sam to i ne znajući o čemu se radi. Posle nedelju dana mi je rečeno da ću raditi na Disney produkciji u Argentini. Tad sam pomislila da će možda nešto biti od mene.”

Lodo ističe i da se nije dvoumila ni sekund iako je trebalo da se preseli u 10.000 km udaljeni Buenos Ajres. “Baš me je bilo briga, htela sam da idem. Moji roditelji su se bojali ali nisu mi pravili problem. Od detinjstva sam ovo sanjala i znali su da je ovo moj put.” Mlada Italijanka ističe i da joj je “Violetta” kasnije pravila problem zbog teških predrasuda medija. “Godinama sam imala probleme zbog toga. Radio stanice nisu htele da puštaju muziku sa moja dva prva albuma. Užasno je što su razmišljali u stilu, ‘Ovo je dečija muzika, nećemo da je puštamo.’ Ja se ipak nikad neću odreći ‘Violette’, to je deo mene i zbog nje sam ono što jesam. Ipak, kako odrastate, interesovanja vam se menjaju. Sad me voli i starija publika”.

Pročitajte još  Famoza music chart #88 - Ove nedelje glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Lodovica Comello: Strašno sam ponosna na “Violettu”, izdržala sam ignorisanje medija zbog nje!

  1. Sigurno joj je bilo teško dok je izgradila karijeru i kod publike koji nisu V-loveri. Drago mi je što ipak neće odbaciti Violettu zbog drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.