Lodovica Comello: Od “Violette” ne prestajem da radim, stiže nova muzika!

Lodovica Comello je u poslednje vreme poznatija kao prezenterka nego kao pevačica ali u intervjuu za jednu italijansku radio stanicu ona otkriva kako je konačno posvećena upravo muzici!

“Posle dve godine rada na televiziji, došlo je do toga da sam se zasitila pa mi je potreban mir. Sad konačno pišem pesme, to sam dugo čekala. Ja sam jedna od oniho osoba koje moraju da se skoncentrišu. Ne mogu jednostavno da sednem i kažem ‘sad ću da napišem nešto’ pa iz toga nastane pesma.” Lodo kaže i da je lud tempo života za nju počeo od kako je dobila ulogu u “Violetti”.

“Otkako sam krenula da snimam ‘Violettu’ kad mi je bilo 20 godina, nisam stajala, ne računajući godišnje odmore. Sad konačno imam slobodno vreme i razmišljam o puno stvari.” Dakle, novi album možemo očekivati u skorije vreme!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kraj treće runde glasanja: Ryan crta Lodovicu Comello!

One thought on “Lodovica Comello: Od “Violette” ne prestajem da radim, stiže nova muzika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.