Lodovica Comello: “Violettu” zauvek nosim u srcu!

Lodovica Comello nakon završetka “Violette” vodi razne šou, snima muziku a bila je i u kvalifikacijama za Evroviziju. Međutim, glumica i pevačica ističe kako je zaista strahovala za svoju sudbinu!

“Kad je “Violetta” počela osećala sam kao da je ceo svet moj ali kad se završilo, nisam znala šta me uopšte očekuje u budućnosti. Na sreću, stigao je magični pozivi za šou “Italija ima talenat””, kaže ona. Lodovica ističe da joj je “Violetta” pružila sve i da nikad od nje nećete čuti kako se žali da joj je bilo teško ili nije uživala u tome.

“Tokom prvih šest meseci bila sam u panici: iako sam prethodno mesecima učila španski, učiti scenario dok je pored vas rečnik značilo je da sam ulagala četvorostruko više vremena, bojeći se da ne budem razočaranje. Onda sam prihvatila izazov i sve je bilo neverovatno. Nikad nisam zažalila, ‘Violettu’ ću zauvek nositi u srcu”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ljubav u slikama: Evo koliko Tini voli svoj veliki fandom!

8 thoughts on “Lodovica Comello: “Violettu” zauvek nosim u srcu!

  1. Da ce ona biti na Evroviziji?
    P.S.Pa kad sa nekim provedes 5 godina rada naravno da nikada neces da zaboravis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.