Little Mix priznaju: Ostaćemo na okupu samo dok imamo hitove

Kada ste solo izvođač, muziku možete da stvarate kad god se osećate tako i da jednostavno nastavite svoju karijeru spontano i kada više nemate hitove kakve ste imali u mladosti – ipak, u bendovima uvek nastane nezadovoljstvo čim prestane popularnost, a najveći problem uglavnom imaju ženski bendovi koji ne opstanu duže od par godina. Little Mix za sad prkose tom pravilu, ali ni one nisu tako optimistične!

Jade Thirlwall je za jedan radio otkrila da se ni njih četiri ne bi držale jedna druge kad bi muzika počela da im propada! “Sve dok imamo hitove, bićemo na okupu. Ako naša muzika počne da prolazi loše, nemamo drugog izbora nego da okončamo ovo. Trenutno smo, ipak, srećnije nego što smo ikad bile kao bend” otkriva Jade, pa i uverava fandom da će one ipak ostati zajedno još dosta vremena.

Naravno da Mixeri ne treba da brinu još neko vreme, naročito ako uzmemo u obzir i da devojke pokreću svoj talent šou, a nedavno su otkazale i turneju ne bi li se posvetile šou ali i novoj muzici koju će snimati 2020. godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Konačno omiljena pesma fanova: Little Mix objavile spot za "Wasabi"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.