Koji član BTS-a miriše najlepše? LAUV zna odgovor!

Pevač LAUV ove nedelje je gostovao na Capital FM radiju gde je bilo pitan jako neobična pitanja od strane fanova. Nakon njegove saradnje sa BTS-om, svi su hteli da znaju jednu jako neobičnu stvar, oko koje se trenutno vodi polemika na Twitteru, a to je koji momak miriše najlepše?

Ne sumnjamo da poznate zvezde koriste skupe i dobre parfeme, ali LAUV kaže da od momaka iz BTS-a ipak preferira kako miriše RM! Kada je upitan ovo pitanje, on je bez oklevanja odgovorio, što je fanove navelo na priču. Neki su čak rekli da on koristi “Chanel No. 5” parfem umesto kolonjske vode!

Ranije u toku meseca BTS je imao slično pitanje na iHeart radio chatu, samo što su njih pitali čija kosa miriše najlepše. Nije im dugo trebalo da se slože da Jin ima najmirišljaviju kosu! On je izgledao vidno začuđen, pa je samo upitao “Zašto?” međutim odgovor nije dobio. U međuvremenu, BTS vredno rade, pa su nam predstavili svoju novu kolekciju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Koji su to preslatki momenti između BTS i TXT članova?

2 thoughts on “Koji član BTS-a miriše najlepše? LAUV zna odgovor!

  1. Interesuje me da li će BTS ove godine doći u Srbiju ??Moje mišljenje je da svi želimo da dodju u Srbiju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.