Lisa i Lena otkrivaju: Glasine su tačne, nas dve smo usvojene!

O zvezdama se po običaju raspredaju svakakve glasine pa ni Lisa i Lena nisu izuzetak, posebno otkako su dve devojke postale prve zvezde društvene mreže Musical.ly. Ipak, one su sad hrabro potvrdile priču da ne žive sa svojim biološkim roditeljima!

Bez mnogo okolišanja, devojke su se obratile na Twitteru rečima, “Hej ljudi! Da, mi smo usvojene! Živimo sa našom porodicom otkako smo imale samo šest meseci i jaaaao smo srećne i zahvalne što ih imamo.” Uz to, one su ostavile i jasnu poruku, “Ne želimo da promenimo bilo šta. Naša prošlost je kul”. Naravno, zašto su Lisu i Lenu napustili njihovi biološki roditelji nije poznato ali je zaista i manje važno. Njihovi roditelji su kao i svi drugi a ovo otkriće izazvalo je more pozitivnih tvitova, naročito onih fanova koji su takođe usvojeni!

Vrlo interesantno, prošlog avgusta je i druga najveća zvezda Musical.ly, Jacob Sartorius takođe otkrio da je usvojen! Kako je on tad objasnio, njegovi biološki roditelji nisu mogli da brinu o njemu pa su ga zato dali na usvajanje a on baš kao Leli kaže da je veoma srećan i da ništa ne bi promenio!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena odabrale svoju budućnost: Bićemo glumice!

6 thoughts on “Lisa i Lena otkrivaju: Glasine su tačne, nas dve smo usvojene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.