Lisa i Lena: Pišu nam da nas žele mrtve!

Koliko god da ste dobar uzor i trudite se da promovišete lepe stvari i ne napadate nikog, nema nikakve šanse da ne dobijate tonu uvredljivih komentara. Isto se dešava i Lisi i Leni! Iako dve devojke iza sebe nemaju skandale, one pričajući za Bravo Girl ističu koliko ružnih komentara dobijaju na svakodnevnoj bazi.

One kažu da su već navikle na tipične hejt komentare poput “Mrzim vas!”, ali im nikako nije jasno zašto im neki ljudi žele smrt. “Mislim da je baš loše kad želite da je neko mrtav”, priča Lisa. “Koliko morate da mrzite nekog da biste to napisali? Za mene je mržnja velika reč”, dodaje Lena. “Lično, nikog ne mrzim jer je to prejaka reč za mene. Mržnja je ružna emocija.”

Devojke kažu da su u početku mnogo patile zbog uvreda. “Mnogo smo to uzimale k srcu. Normalno je da svi ne mogu da nas vole. Međutim, nekad mi je jako teško kad vređaju nas i našu porodicu i religiju”, priča Lisa i dodaje da je posebno tužno što sve uvrede dolaze od devojčica. “Ludo je što napadaju jedna drugu jer su ljubomorne. Nažalost, to je nešto što se dešava svakog dana po školama. Umesto da budete ljubomorne, treba da budete iskrene i priznajete da je neko postigao nešto kul. Osećaćete se bolje nego kad vređate.”

Pročitajte još  Deluje da se Lisa i Lena kaju što su otišle sa TikToka!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Lisa i Lena: Pišu nam da nas žele mrtve!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.