“Ne puštajte nekog ako ga volite”: Liam Payne u patnji nakon raskida

Liam Payne je neko ko voli zabavu, luksuz i provod sa devojkama, ali očigledno se ovaj put tako zaljubio da je svestan i svojih grešaka i osuđuje direktno sebe u ovoj situaciji – pevač iz One Directiona je raskinuo sa Mayom Henry pre malo više od mesec dana, i već je priznao da je greška njegova što planovi o veridbi nisu uspeli.

Pevač je sada ponovo pričao o dirljivom raskidu, obrativši se Mayi direktno na Instagram Storyju. “Nemojte pustiti ljude da odu ako ih volite, čak i ako treba kroz greške prema njima da naučite da ih volite. Pustite da vam instinkt kaže da su vam ti ljudi potrebni i držite ih uz sebe, vreme nam ističe. Volim te, sve je u redu” napisao je on i tagovao Mayu Henry.

Ovaj par je još od 2018. godine blizak, a prošle godine je pala i veridba, tako da je jasno da je njihova povezanost bila stvarna.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Liam Payne: Još jedno dete pa brak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.