Časti i bivšu: Liam Payne platio Cheryl luksuzni odmor za njen rođendan!

Liam Payne se trudi da prema svojim starim ljubavima bude dobar čovek pre svega, i čak je spreman da prizna da je za ljubavne brodolome uglavnom on bio kriv – o Mayi Henry on priča sve najbolje, i čak je nedavno u javnosti pričao kako je još voli, a sada je majku svog deteta, Cheryl, za 38. rođendan iznenadio poklonom!

Naravno, Liamov poklon za Cheryl nikako nije sitnica kao “znak pažnje,” već je pevač uplatio svojoj bivšoj devojci luksuzni spa centar u kom je uživala bez ikakvih briga, jer se za to vreme o sinu Bearu brinuo on lično!

“Njih troje su ovim povodom malo proveli i vreme kao porodica, što ih je usrećilo. Biti samohrana majka tokom karantina nije lako pa Liam to ceni. Ove godine je želeo na poseban način da je iznenadi” prenose izvori za Closer. Liamu je sada očigledno prioritet da ispravi neke svoje greške i bude pravi otac i prijatelj nakon svega!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kad pre? Liam Payne viđen sa novom devojkom, a Mayine stvari su još uvek kod njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.