Liam Payne: “Najveća modna greška su mi zlatni lanci!”

Većinu zvezda oblače stilisti, pa se nekad desi i da oni naprave modnu grešku, a kamoli kad se zvezda oblači sama, bez pomoći profesionalca, tako nešto je neizbežno makar jednom. Liam Payne je podelio svoju najveću modnu grešku, koju nikad ne bi želeo da ponovi.

Naime, 2017. godine Liam je želeo da liči što više na slavne repere koje je voleo. Čak i po stilu oblačenja, iako oni ipak imaju neki svoj fazon, a Liam je u boybendu, pa zato zlatni lanci ipak nisu bili najbolja ideja. Naravno, svako nosi ono u čemu se dobro oseća i to je poruka koju pevač želi da pošalje. Možda to nije najbolji izbor za njega, ali u tom trenutku je njemu u tome bilo prijatno, pa kaže mu i nije toliko neprijatno.

On tvrdi da od kad je u One Direction bendu, isprobavao je različite stilove i zaista napravio pun krug u svom stilu – što čovek i treba da uradi, kako kaže – jer samo tako je mogao da zaključi šta je ono što on definitivno želi da nosi, a šta je ono što bi radije izbegavao.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Liam Payne ozdravio, ne može više da izdrži stalne nastupe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.