Liam Payne: Još jedno dete pa brak!

Liam Payne zaista uživa u tome što je sad tata dečaku Bearu i to toliko da bi želeo da proširi porodicu pa se tek onda oženi sa svojom devojom Cheryl. Upravo o tome on je govorio za časopis The Sun.

“Ako me terate da biram između bebe i braka, odabrao bih bebu”, kaže on. “Sve opcije su otvorene kad je reč o bebi. Bear je nešto najbolje što sam napravio tako da mi se dopada ta ideja”. Međutim, Liam ističe da mu je u ovom trenutku ipak važniji posao i da završi ono što je davno započeo – svoj solo album.

“Kad će on izaći, ja zaista ne znam”, priča Liam. “Potrebno mi je da neko vreme radim na albumu a potrebno nam je neko vreme pre nego što razmislimo o bebi broj dva ali imamo vremena tako da je sve u redu.” Mladi pevač ističe i kako ne bi želeo previše dece. “Rečeno mi je da je dvoje dece kao da ih je 20. Morate naći dovoljno vremena za njih. Vidite sa druge strane Pharrella Williamsa koji je dobio trojke – to mora da je ludo”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ti si pomoćni vokal Harryju": Liam ispunio želju učesniku X Factora a ovaj ga izvređao!

One thought on “Liam Payne: Još jedno dete pa brak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.