Selena vodila svog psića na njegovu prvu žurku!

Nije tajna da Selena Gomez obožava životinje, pa je ona pre par meseci usvojila preslatkog malog psa. Njena drugarica proslavila je rođendan svog čupavog drugara, a Selena je na rođendan došla sa svojim psom, Winniem.

Fan stranica je stavila snimak Selene kako peva rođendansku pesmu koker španijelu Freddyju, psiću njene drugarice, koji je napunio šest godina. Selena i Winnie su se ludo zabavljali u Los Anđelesu i obeležili ovaj preslatki događaj.

Selena je trenutno u procesu snimanja nove muzike, što može biti jako stresan period, ali ona svakako koristi ove male momente da bi sebe učinila srećnom. Izgleda da ljubimac stvarno divno deluje na nju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  5 Seconds of Summer: Luke Hemmings je lud za Selenom, piše joj pesme!

One thought on “Selena vodila svog psića na njegovu prvu žurku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.