“Liam je izdajica, ostali su super”: Simon Cowell besan na pevača zbog solo ugovora!

1377270887_one-direction-simon-cowell-zoom2

Dok Niall, Louis i Harry drže kontakt sa Simonom Cowellom i koliko-toliko se dogovaraju sa njim u vezi svojih solo planova, Liam to očigledno ne čini što tvorca 1D ne čini nimalo srećnim.

Dok su Harry a izgleda i Niall čvrsto ostali uz Sony Music, Liam je prebegao u rivalski Capitol Records (koji deo Universala gde su Demi, Sel, Ari, Tini, Jus i Taylor) što je baš povredilo Simona. Upitan šta misli o Liamovom ugovoru, on je nekako izbegao i da spomene njegovo ime pa je rekao, “U kontaktu sam sa svima njima. Super stvar kod ovih momaka – u stvari, ne kod svih ali kod većine jeste što su neverovatno lojalni a to nije ono što očekujete… Niall, Harry i Louis su neverovatni.”

Liam ne samo što je otkačio Simona i čitav Sony već se rešio i Modesta s obzirom da njega sad zastupa ista kompanija koja vodi računa o karijeri Davida Beckhama! Nadajmo se da će ovaj sporazum biti ispravljen do vreme kad je predviđeno novo okupljanje benda, tokom 2017. godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan objavio datume svetske turneje, očajan raspored koncerata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.