Zvuči nestvarno: Biebs i Cristiano Ronaldo glume zajedno u filmu o Realu!

Bieber-Football-s2

Justin Bieber odavno čeka priliku da zaigra u nekom filmu a kako prenose britanski mediji, on će za najviše par nedelja potpisati ugovor za ostvarenje o Real Madridu čiji je budžet preko 120 miliona evra!

Biebs bi ovde glumio mladog fudbalera iz Los Anđelesa koji dolazi u Real i preko noći postaje senzacija! Da je u pitanju veoma ozbiljan projekat ne govori samo uloženi novac već i to što je Real dao odobrenje da scene snimaju na njihovom stadionu kao i neki mečevi! Dallas

“Film je već uveliko u procesu priprema i svi se nadaju da će Biebs potpisati u narednim nedeljama. To je velika prilika za njega da bude u jednom od najvećih filmova 2017. godine kao i da ga na ekranu vidimo u društvu Cristiana Ronalda koji će izgleda biti nepoverljiv prema njegovom kvalitetu. Biebs nam je u prošlosti već bezbroj puta pokazao da se odlično snalazi na terenu a interesantno je da je neko vreme trenirao sa fudbalerima Barselone!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

Danas 20. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Confident” CD Demi Lovato. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Demi između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Demi CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sam na svetu: Justin Bieber jedini ima četiri videa sa preko milijardu pregleda!

9 thoughts on “Zvuči nestvarno: Biebs i Cristiano Ronaldo glume zajedno u filmu o Realu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.