KSI gubi publiku nakon što je rođeni brat prekinuo svaki kontakt sa njim!

Slavni jutjuber sa skoro 10 miliona pretplatnika, Ladeji Daniel “Deji” Olatunji objavio je video u trajanju od skoro 47 minuta gde objašnjava da je prekinuo svaki kontakt sa svojim rođenim bratom, KSI, iako su njih dvojica godinama pravili videe. Kako on ističe, KSI ga je godinama zlostavljao.

Deji u svom videu pričao kako KSI bio nasilan prema njemu i mentalno ga je zlostavljao, pa je sad odlučio da više ne ćuti o tome. On ističe da ga je KSI primoravao da snimaju nasilne videe, poput onda kad ga je kaišao po stomaku ili udarao rukom u stomak. On kaže da ga je ipak još više bolelo što KSI nikad nije bio na njegovoj strani i često je od njega pravio lošeg momka.

KSI nakon videa gubi desetine hiljada pratilaca svakog dana, a za sad se samo oglasio tvitom u kome kaže da ga je baš briga zbog toga. “O ne, gubim pratioce. Baš me briga. Radim predugo YT da bi me ovo brinulo. To više nije ni važno. Taj klinac me proziva samo da bi imao koristi od toga.” Ko god da je u pravu, izgleda da smo dobili potvrdu da novac i slava mogu da unesu veliki razdor čak i među braću.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.