Obožavaju ih: Marcus i Martinus ne propuštaju da komentarišu slike Lise i Lene!

U Pragu će se 29. maja u lokalnoj areni održati Global Social Awards ceremonija koja će okupiti zvezde društvenih mreža, među kojima su Lisa i Lena. Devojke su već za vikend stigle u glavni grad Češke gde se odlično provode, a lepo je videti da su Marcus i Martinus uvek tu da ih podrže!

Devojke tako možemo videti u jednom kolažu fotki gde nam pokazuju svoju veštinu na skejtu, a MM su to prokomentarisali sa emodžijimaa vatre. Kasnije, one su objavile i fotke na kojima poziraju na ulicama grada a momci su napisali, “Izgledate kul”, ponovo uz emodžije vatre.

Mi se nadamo da MMeri posle svih ovih godina shvataju da između MM i LL postoji jako prijateljstvo i da ne mora svaka devojka sa kojom se druže da im bude buduća supruga. Nekad se čini da se njih četvoro baš vode računa šta će reći jedno drugome, a sve kako ne bi uznemirili fandom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  LeLi ili Jonasi: Glasajte na Famozi za megaposter u Super posteri!

2 thoughts on “Obožavaju ih: Marcus i Martinus ne propuštaju da komentarišu slike Lise i Lene!

  1. Ma boli mene briga ima jos dva mjeseca slobodno do nase svadbe 😂😂😂 Dala sam mu malo odmora od mene pa imaju vremena za ovakvo sto😂😂😂 a poslije svadbe bit ce no no😂😂😂Naravno ovo je vezano uz Tinusa , a za svadbu Maca tocno ne znam datum😂😂😂😂

  2. "…ne mora svaka devojka sa kojom se druze da im bude buduca supruga" neki ljudi to nikad nece shvatiti, znam kako je to iz licnog iskustva..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.