Krila od javnosti: Selena ispunila snove dečaku koji boluje od lupusa! (video)

Neverovatna Selena Gomez ne odustaje od humanitarnog rada, ali za mnoge stvari kojima se ona bavi još uvek nismo ni saznali. Tako je tek sad objavljeno da je ona još u martu ispunila veliku želju jednom svom Selenatoru koji ima isti problem kao i ona – bori se protiv lupusa.

Sebastian Sisounthone imao je to zadovoljstvo da Sel provede nekoliko sati sa njim, a njegova porodica podelila je fotke uz reči, “Hvala ti što si pronašla vreme u svom prenatrpanom rasporedu da nabaciš osmeh na lice nekome ko je izgubio poslednju nadu. Vratila si ga u život. Ti si sad deo naše porodice. Hvala tebi i tvom timu na neverovatnom danu. Mnogo ti hvala. Ti si naš blagoslov.”

Nije teško primetiti da je Sel uživala što može nekome da pomogne, a nema razloga da ne verujemo da je ovo Sebastianu ulilo ogromnu snagu da nastavi da se bori!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selenatori uzvratili na hejt: #WeLoveYouSelena dominirao Twitterom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.