Poklon za kraj: Tini objavila video za pesmu “Diciembre”

Martina Stoessel i pored nedeća sa fandom u Evropi iza sebe ima izuzetno uspešnu 2019. godinu u kojoj je objavila veliki broj pesama koje su zabeležile stotine miliona pregleda. Tini je za kraj zato objavila video za pesmu “Diciembre”, ali u pitanju nije klasičan spot, već snimak živog nastupa.

Ovaj video nastao je tokom njenog koncerta u čuvenom Luna Parku u Buenos Ajresu gde prilično često nastupa, a u pitanju je numera koja najbolje pokazuje njenu romantičnu stranu dok peva, “Ovog decembra pokušala sam da budem jaka, ali evo me dok mi opet nedostaješ kao juče. Numera je za dva dana sakupila oko pola miliona pregleda što nije baš mnogo za njene standarde, ali treba reći da je ovo svakako nije pesma koja se smatra pravim singlom i ne prati je jaka promocija.

Najveća inspiracija za Tini jeste njen dečko Sebastian Yatra, a fandomu se mnogo dopada video koji je ona nedavno objavila, a gde ih vidimo kako plešu i ljube se iza scene! Par je ove godine sarađivao bezbroj puta, što kroz zajedničke numere što kroz nastupe, jer su jedno drugome redovno gostovali na koncertima ne samo u Argentini već i širom Južne Amerike! Tini će naredno proleće posvetiti nastupima u Evropi, ali po svemu sudeći, spisak koncerata je konačan što znači da ona na veliko iznenađenje ne dolazi čak ni u Austriju gde je prošli put održala dva koncerta kojima je prisustvovalo 20.000 ljudi. No, već smo svi navikli da čitava priča oko turneja često nema previše smisla, a naši organizatori svakako nisu pokazivali previše želje da joj ukažu gostoprimstvu. To ipak ne menja ništa u našem pristupu Tini, dokle god je vi volite i čitate o njoj. Famoza objavljuje najviše tekstova o njoj računajući ceo kontinent i još uvek se nadam da će biti prilike da je vidimo uživo!

Pročitajte još  Croatia te ama: Tinisti iz Hrvatske su napravili svoj video za Martinu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Poklon za kraj: Tini objavila video za pesmu “Diciembre”

  1. Jako sam razocarana njenom Evropskom turnejom 🙁
    Ali zahvalna vama sto ne odustajete od nje i nadam se da ce tako biti i sledece godine❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.