“Naš tim je uradio sve”: Pričali smo organizatorom o koncertu Ari i Sel!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5862
Views:
16

image

Naš prijatelj organizator nedavno je bio u Londonu na najvećoj evropskoj konferenciji posvećenoj koncertima a sad smo imali priliku da ponovo razgovaramo na tu temu i pokušamo da saznamo nešto novo.

Konferencija koja je održana pre par nedelja mesto je gde se često dogovaraju veliki poslovi i gostovanja zvezda pa je to bila dobra prilika da organizator sazna šta se trenutno događa. Ipak, ispostavilo se drugačije. “Njen tim još uvek ne otkriva datume” priča nam on ali i još jednom potvrđuje da je ponuda za dolazak u Beograd poslata. “Uradili smo sve što smo mogli i ništa više ne može od toga”, dodaje organizator i poručuje kako po tome nismo ništa gori od drugih, mnogo bogatijih država.

Kao i mi, i organizator upozorava da Beograd nije tako interesantna lokcija za zvezde kao što su to Beč ili Prag i da je nemoguće proceniti hoće li se misteriozna zvezda odlučiti da dođe kod nas. Ipak, kako su u ovaj region pa i konkretno u Beograd već dolazile zvezde poput Beyonce, Jennifer Lopez ili Enrique Iglesiasa koje su svi skuplji i od Sel ili Ari, ostaje nada da će i one želeti da upoznaju deo sveta u kome nisu bile do sad! Na kraju, dobro upamtite sve ovo što smo vam rekli jer više zaista ne može ništa da se uradi nego da čekamo datume objavljivanja turneje, baš kao što čine i fandomi iz drugih zemalja Evrope.

Pročitajte još  Kao obični momak i devojka: Neko iz fandoma je uhvatio Sel i Jusa u šetnji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez, Ariana Grande

10 thoughts on ““Naš tim je uradio sve”: Pričali smo organizatorom o koncertu Ari i Sel!

  1. Ne znate koliko smo vas zahvalni u svakom slučaju. Kao i organizatori. Nadam se najbolje (iskreno da dođe Selena).

  2. Famoza.net toliko sam vam zahvalna da je to ne opisivo,ja sam više ZA da Ari dođe jer sam BIG BIG BIG Arianator.Ja nisam ni Selenator niti njen fan (nista)ali nema veze i ako Sel dođe!Hvala vam još 100000 puta! 🙂

  3. Eh, sta je tu je. Dakako da ce pre odabrati Bec ili Prag kad su to proverene lokacije, poznata mesta za koncerte i sl. Nadam se da ce biti sanse i za nas, ipak. Eto, Enrique je sad tu kroz koji mesec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.