Konačno omiljena pesma fanova: Little Mix objavile spot za “Wasabi”!

Devojke iz grupe Little Mix nikada ne staju i sigurni smo da je to njihov recept za konstantan uspeh – osim što trenutno rade na svom talent šou “Little Mix – The Search”, priča se da će uskoro svetlost dana ugledati i njihov novi album, a na sve to devojke i dalje rade promociju albuma “LM5” jer su pre dva dana objavile spot za “Wasabi”, pesmu koju su svi fanovi tražili!

U spotu su devojke opuštene i uživaju u atmosferi, a to se sve uklapa sa temom pesme u kojoj one poručuju da ih nije briga šta mediji pišu o njima i šta im govore iza leđa, jer ih tako samo čine popularnijim! Devojke su slušale fandom odabirom ove pesme za singl jer su Mixeri mesecima tražili da se za “Wasabi” snimi spot.

U spotu se pojavljuje i Chris Hughes, dečko Jesy Nelson, a scene su formirane od momenata sa turneje “LM5”. Osim Chrisa, u jednom trenutku ćete ugledati i nećaku Leigh-Anne, tako da je ovaj spot ispunjen ljudima koje devojke vole!

Pored ovog spota, devojke i dalje rade na “Little Mix The Search” talent šou i iako dobijaju samo pohvale za organizaciju, ponekad su previše nežne i prosto im je krivo da izbace bilo kog kandidata jer znaju kako je biti na njihovim mestima! Najveći problem, kako se našalio Chris Ramsey koji radi šou sa devojkama, svakako nije njihovo blago ocenjivanje, već njihovi akcenti!

Pročitajte još  Devojke iz Little Mix znaju koja će se od njih prva udati!

Kako prenosi Mirror, Chris smatra da će ljudima uskoro trebati titlovi da gledaju šou Little Mix! “Ima šanse da se Perrie, Jade i ja nađemo i postanemo uzbuđeni, “mega-Geordie” akcenat će samo da ispliva! Trudimo se da potisnemo to, ali kad se sretne više ljudi sa severoistoka, jednostavno pričaš tako! Nadajmo se da će neko dodati titlove” kaže Chris u šali.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Konačno omiljena pesma fanova: Little Mix objavile spot za “Wasabi”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.