Ništa bolja od Kylie: Kendall Jenner optužena da širi pogrešnu sliku o korona virusu

Popularnost Kardashian-Jennera je za svet uvek bila kontradiktorna. Činjenica je da su oni najuticajnija porodica slavnih na svetu, ali uprkos tome, njihovi postupci su redovno na meti uvreda na društvenim mrežama, i retko ko podržava ono što oni kažu. Uprkos tome takođe, sve što oni dotaknu pretvori se u zlato i svaki biznis im pođe za rukom. Oni su tu da prokomentarišu svaku moguću situaciju u svetu, pa ih nisu zaobišle ni priče o aktuelnom korona virusu, ali ni Kendall ni Kylie Jenner nisu mudro postupile u ovom slučaju.

Naime, Kendall je na svojim društvenim mrežama podelila statistiku o korona virusu sa stranice Information is Beautiful, na kojoj piše da je situacija više dobra nego loša, simptomi pacijenata su uglavnom blagi, a smrtnost je niska. Sve to zvuči sjajno, ali Kendall je svakako naišla na uvrede zbog ovoga, a oštro ju je napala i italijanska influenserka Chiara Ferragni, koja strah zbog virusa definitivno oseća, jer njena zemlja pogođena je najviše od svih zemalja Evrope.

“To nije samo običan grip. Problem je što je mnogo ljudi u isto vreme zaraženo i imaju iste komplikacije i nemamo dovoljno uslova za intenzivnu negu za toliko obolelih. Molim velike zvezde poput Kendall Jenner da ne potcenjuju ovaj problem i ne prenose pogrešnu poruku, ne pravite grešku koju smo mi napravili” poručuje Chiara Ferragni.

Pročitajte još  Kendall, Kylie i Kris Jenner slavile Novu godinu zajedno na luksuznoj lokaciji!

Chiara je objavila i Instagram post u kom je detaljno objasnila na šta misli pod tim da su “oni napravili grešku” – kao i Kendall, i Italijani su prvenstveno mislili da je to samo običan grip koji prođe, ali nisu bili spremni na toliki broj obolelih i toliku potrebu za intenzivnom negom pacijenata.

Slične uvrede kao Kendall dobila je i Kylie za ponašanje kad je korona virus u pitanju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kylie Jenner otpevala svoj hit na humanitarnom događaju Justina Biebera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.