Lodovica Comello otkriva: Rodiću sina!

Lodovica Comello je krajem prošle godine otkrila javnosti da čeka svoje prvo dete, a uskoro će se i poroditi, tako da pol deteta već zna! Iako je Lodo veoma otvorena osoba, ona u intervjuu za Sorrisi otkriva da će najverovatnije identitet deteta čuvati kao tajnu i neće objavljivati njegove fotke na društvenim mrežama, a za sad neće otkriti ni kako će se beba zvati!

Lodo je konačno otkrila za javnost da će roditi dečaka, i da nije bilo sasvim planirano da sada rodi dete! “Prošlog jula sam saznala da sam trudna, a znala sam da ‘Italia’s got Talent’ počinje u septembru. Moj muž Tomas i ja smo želeli dete, imali smo stav ‘ako se desi, nek se desi’. Jesmo bili iznenađeni, ali ne baš šokirani. Dobićemo sina” otkriva Lodo.

Tomas i Lodo već neko vreme razmišljaju o imenu deteta, i napokon su došli do odluke – koju će zadržati za sebe. “Tomas je Argentinac i zbog njegovog Latino nasleđa imamo važno i dugo prezime, Goldschmidt. Potrebno nam je ime koje će cela porodica razumeti, u jednom trenutku smo došli do imena koje je pravo, ali to ime ćemo za sada zadržati za sebe” kaže ona.

Lodivicin pristup šou “Italia’s Got Talent” nije se mnogo promenio otkad je zatrudnela, ali neke stvari jesu drugačije u njenoj glavi! “Ponekad sam imala napad spavanja u garderobi, ali bila sam brza i fit tokom snimanja. Kad god sam videla kandidate sa decom, pomislila sam kako ću i ja uskoro osetiti isto, jedva sam se uzdržavala od suza” priznaje Lodo.

Pročitajte još  Ema šalje kviz o Franletti, prijateljstvu Violette i Francesce!

Lodovica je trudna u veoma nezgodno vreme, jer je ceo svet pogođen korona virusom u ovom trenutku, ali ona se, srećom, čuva. “Osećam se odlično. Moji poslednji dani trudnoće baš su rizični zbog korona virusa, ali u nekoj vrsti karantina sam i ne izlazim nigde” otkriva ona – nadajmo se da će Lodo izdržati ove rizične dane i da će na kraju biti nagrađena najlepšim poklonom na svetu za svakog čoveka.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Lodovica Comello otkriva: Rodiću sina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.