Popularniji nego ikad a ne postoje: Big Time Rush oborio rekord u Francuskoj!

Iako Big Time Rush praktično ne postoji nekoliko godina, dešavaju se čudne stvari s obzirom da je bend izgleda popularniji nego što je to ikad bio!

Kao što smo već pisali, BTR u Francuskoj je pustio u prodaju svoj novi album, odnosno kompilaciju svojih najvećih hitova a nakon prve nedelje, ona zauzima osmu poziciju po prodaji! Koliko je ovo značajan rezultat govori što što grupa NIKAD pre toga nije imala top 10 plasman u ovoj velikoj zemlji. Takođe, treba reći da je BTR najbolje plasiran od svih bendova koji ne pevaju na francuskom jeziku!

Još jedna ilustracija uspeha je to što se albumi sa najvećih hitovima po pravilu znatno slabije prodaju od albuma sa novim pesmama! Hoće li ovo Kendalla, Logana i ekipu naterati da možda ipak razmisle o povratku na scenu u skorije vreme?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Vraćamo se turnejom": Kendall izneo planove za okupljanje Big Time Rusha!

6 thoughts on “Popularniji nego ikad a ne postoje: Big Time Rush oborio rekord u Francuskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.