Pravo čudo: Okupili se Big Time Rush!

Od 2014. kad se Big Time Rush raspao, članove grupe Kendall Schmidta, Carlosa PenaVegu, Logan Hendersona i Jamesa Maslowa nismo videli zajedno – sve do sad! Doduše, zbog korona virusa, okupljanje je moralo da se desi putem interneta i video poziva, ali i to je mnogo više od onoga što su fanovi mogli da dobiju prethodnih godina.

“Prošlo je već neko vreme otkako smo poslednji put bili zajedno, pa smo sad hteli da organizujemo ovo virtuelno druženje i kažemo zdravo svima i pošaljemo vam lepe želje. Nadam se da ste zdravi u ovo ludo vreme”, kaže James. “Ovo je sjajno vreme da ostanete u kontaktu – kao mi, a to je i sjajno vreme da se čujete sa porodicom i prijateljima i proverite da li je sve u redu”, dodaje Kendall. Na to se nadovezao Logan rečima, “Hej ljudi, molim vas nastavite da budete na sigurnom i šaljite više ljubavi i saosećanja u ovo vreme kad nam toga treba najviše.” Konačno, Carlos je poručio, “Ljudi, zajedno smo u ovome. Mnogo vas volimo. Širite ljubav, mnogo toga predstoji kad se ovo završi. Vidimo se uskoro!”

Video je inače objavljen na Twitter profilu grupe, a činjenica da je on začas sakupio skoro 400.000 lajkova najbolje svedoči koliko je BTR još uvek popularan! Fandom se nada da ovo virtuelno okupljanje predstavlja znak da oni konačno planiraju povratak, ali teško je reći da li će se to i desiti. Nijedan od četiri momka nije ostvario veliku karijeru nakon razlaza, mada isto tako, čini se da oni uživaju u svemu što rade kao solisti. Ako nas pitate, neizbežno je da se oni ponovo okupe jednog dana, a ovaj video može samo da pomogne da se to desi u skorije vreme. Možda ih upravo ove reakcije fandoma nateraju da dobro razmisle o takvoj mogućnosti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.