Kim Kardashian: Neću da se kandidujem za predsednika!

Kim Kardashian je imala jako zanimljiv intervju u kom je čak bila upitana da li će se možda odlučiti za političku karijeru, ali njen odgovor nije ličio na odgovor njenog muža Kanyea Westa koji je dugo pričao kako će se kandidovati za predsednika Amerike – Kim to, sudeći po njenim rečima, uopšte nije u planu i neće biti uskoro!

Naime, Kim se u poslednje vreme ponašala kao pravi reformator kada je otišla u Belu kuću ne bi li razgovarala sa Donaldom Trumpom lično o ženi po imenu Alice Johnson koja je dobila doživotnu kaznu, a Kimina poseta je urodila plodom jer je Alice puštena – da li to znači da je Kim spremna da se kandiduje za fotelju predsednika? „Ne, ne verujem. To bi sigurno bio najstresniji posao na svetu, nije to za mene“ poručuje ona.

„Ne verujem da mi je politička karijera uopšte na umu. Nikad ne reci nikad, ali radije bih da pomažem u individualnim situacijama. Kada bi ljudi razgovarali više o pravim problemima, sve bi bilo mnogo lakše“ zaključuje Kim.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Karlie Kloss hvali Kim: Ona ja predivna osoba!

One thought on “Kim Kardashian: Neću da se kandidujem za predsednika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.