Kim Kardashian poludela zbog zlobnih komentara: Ja spasavam živote!

Kim Kardashian prilično tesno sarađuje sa američkim predsednikom Donaldom Trumpom, što se u Holivudu smatra neoprostivim grehom. Iako je ona na taj način učinila neke sjajne stvari, poput što je sa doživotne robije izvukla izvesnu Alice Johnson, neki čak i taj njen potez kritikuju.

“Toliko ljudi mi je govorilo da ne idem tamo i da će mi to uništiti karijeru. Ja sam pričala sa njim da bih spasila živote, a to je važnije od par ružnih tvitova i priča koji su kružili par dana”, priča ona za CNN. “Garantujem vam da ljudima koji su iza rešetaka nije važno ko je predsednik. Oni samo žele olakšanje. Ako to mogu da im pružim, baš me briga za sve.”

“Ja imam odličan odnos sa Trumpom i njegovom porodicom i saradnicima. Ja ne mogu da promenim sve, ali moram da se fokusiram na oblasti na koje mogu da utičem”. Kim inače ovih dana uči za advokata čime želi da nastavi porodičnu tradiciju jer se time bavio njen tata koji je preminuo pre oko 15 godina.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Donald Trump

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravo pitanje: North West pitala mamu Kim zbog čega je ona uopšte slavna!

One thought on “Kim Kardashian poludela zbog zlobnih komentara: Ja spasavam živote!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.