Nova romansa? Kendall Jenner ponovo flertuje sa košarkašem!

Kendall Jenner ne može da promeni jednu staru svoju tendenciju – ona se do sada konstantno zaljubljivala u košarkaše, kao što njena sestra Kylie posebno voli repere! Kendall se ove godine u medijima uglavnom i prilično vodi kao singl dama, ali njen privatan život kad je ljubav u pitanju je nešto tajanstveniji od drugih Kardashian-Jennera i teško je sa sigurnošću reći da li u ovom momentu manekenka ima nekoga ili ne. S obzirom na njenu slavu i lepotu, mnogi momci joj se i sami nude, a neki sa njom čak flertuju na Instagramu, poput košarkaša Devina Bookera!

Naime, javnost je primetila jedan jako neobičan komentar na novoj Kendallinoj Instagram objavi – Kendall je objavila selfi video koji je jako atraktivan i ističe njenu šminku i lice, a prvi komentar koji sa strane vidite napisao je košarkaš Devin Booker: “Volim jagode” napisao je on, sa aluzijom na emodži jagode koji je Kendall stavila u opis! To čak nije bilo dovoljno, pa je Kendall njemu dodala još jednu jagodu odgovorivši na komentar – njihova prepiska ima preko 80 hiljada lajkova i daleko je najlajkovaniji komentar možda i ikada na njenom nalogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ovaj flert u komentarima možda je samo flert bez nekih ozbiljih namera, ali njih dvoje se već par meseci motaju jedno oko drugog, pa su u maju viđeni u vožnji po Los Anđelesu. Tada je izvor izjavio za People da su oni samo prijatelji: “Sa Kendall se nikad ne zna tako da ćemo ostaviti ovu priču otvorenu, ali su za sad prijatelji i imaju dosta zajedničkog društva” ispričao je izvor tada. Da li se nešto od tad promenilo? Ostaće da vreme pokaže, jer je Kendall sve tajanstvenija na ljubavnom planu!

Pročitajte još  Kendall ismejala Harryja pred milionima: On strašno smrdi, treba više da se tušira!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.