Directioneri ih podržavaju: Taylor i Cara zahtevaju od Kendall da ostavi Harryja Stylesa?

12534189_709090369191237_860700808_n

Nije nikakva tajna da je Kendall Jenner dobra prijateljica sa Taylor Swift i Carom Delevingne a kako su obe u jednom trenutku bile Harryjeve devojke, pojavila se priča da njih dve mole Kendall da ga ona ostavi!

“Taylor ima gorko iskustvo sa Harryjem i podržavala je Kendall kad je prvi put raskinula sa Harryjem tokom 2013. godine. Ona joj je tad govorila kako ne treba da krivi sebe jer je Harry nezreo i nesposoban je za pravu vezu”, piše časopis Grazia. “Sad kad su Kendall i Harry ponovo zajedno, ona oseća da manekenka uopšte nije čula njene savete. Cara nije imala loše iskustvo sa Harryjem ali i ona joj kaže da će se sve loše završiti.” Zaista, da li bi bilo čudno da se Kendall i Harry pojave kao par pred Taylor ili da Kendall do kraja života mora da ga krije od svoje drugarice? Directioneri se uglavnom ježe od toga da se bilo koji od njihovih momaka vezuje za sestre Jenner pa se nadaju kako ova romansa neće potrajati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan bi voleo da se Zayn vrati u 1D: To bi bilo sjajno, pričaćemo o tome!

6 thoughts on “Directioneri ih podržavaju: Taylor i Cara zahtevaju od Kendall da ostavi Harryja Stylesa?

  1. Podrzavam Taylor i Caru………….Kendall mani ga se,nisi mu ni do kolena! -.-'

  2. DE PUSTITE IH DA ZIVE SVOJ ZIVOT TO STO JE TAYLOR NESPOSOBNA ZA SVE STO JE VEZANO ZA ZIVOT NE MORA DA ZANCI DA SU I OSTALI .

    1. I za tvoju informaciju, Taylor je postala poznata zato sto zna da peva,a ne zato sto ima rijaliti u kome se ona i njene sestre brukaju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.