Karte za Balkan Tube Fest u prodaji od srede, definitivno ukinute VIP ulaznice!

S obzirom na to da smo dobijali na stotine pitanja vezanih za ulaznice za BTF, srećni smo što možemo da prenesemo da će se karte za ovaj festival prodavati od srede, 25. jula na blagajni Kombank dvorane (Dom sindikata).

“Pošto smo promenili lokaciju, obaveštavamo vas da ćemo pustiti samo po 1200 karata za oba dana! Ako ste fanovi, nabavite svoje karte na vreme! Cena karte je 1000 dinara po danu. VIP karte se neće prodavati”, stoji u obaveštenju na Instagram stranici festivala. Ovo znači da zaista morate brzi, jer je mesta mnogo manje nego ranije!

Kad je reč o VIP kartama, njihovo ukidanje znači da će sad svi moći da priđu i fotkaju se sa jutjuberima. Upravo zato je i 1200 karata, kako ne bi bilo previše gužve, i kako bi svi mogli da vide svoje omiljene YouTube zvezde!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.