Prodaja karata za koncert Ariane Grande već od srede, meet and greet je suludo skup!

Ariana Grande već ove nedelje kreće sa prodajom karata za svoje koncerte u Evropi, pa će tako ulaznice za nastup u Beču 3. septembra biti u prodaji već od srede, i to na oeticket.com što je zapravo austrijska verzija Eventima. Iako cene redovnih karata nisu poznate, znamo daće meet and greet biti veoma skup!

Kako se navodi, cena meet and greeta u svim zemljama Evrope biće ista, i ona iznosi čitavih 644.50 evra, a ako želite samo da prisustvujete zvučnim probama, to zadovoljstvo košta 484.50 evra. Ako je za utehu, ove karte koliko znamo idu u paketu sa kartama za sam koncert i to nekim od najboljih mesta. Ipak, čini nam se da će se i ovo brzo rasprodati!

Kao što smo ranije rekli, čini nam se da će se karte za ovaj nastup vrlo brzo rasprodati, a Famoza će proveriti hoće li se one prodavati i u Srbiji i Hrvatskoj, što bi dosta pomoglo našim Arianatorima. Što se tiče toga da li ovo i definitivno znači da nastupa u našem regionu neće biti – verovatno je tako, iako nemamo baš nikakvu potvrdu šta se dešava.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  @ArianaaGrandeeeVEVO

2 thoughts on “Prodaja karata za koncert Ariane Grande već od srede, meet and greet je suludo skup!

  1. Ako ne bude koncerta,zao mi je Arianatori😔❤
    Nadam se da cemo mi Tinisti imati vise srece!🍀♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.