Sve zvezde na jednom mestu: Karte za Balkan Tube Fest u prodaji od 10. jula!

13576726_532897353582878_7158433907841562600_o

Kao što je ranije najavljeno ovogodišnji BTF održaće se u oktobru i trajaće dva dana. Organizatori obećavaju pet puta bolji provod u Sava Centru koji je i prošle godine primio veliki broj ljubitelja Jutub kulture. Ove godine biće više učesnika nego prošle, što znači da će i program biti raznovrsniji i zanimljiviji za mnoge posetioce.

Karte za BTF 2016 su i zvanično u prodaji od 10. jula odnosno od sutra. Osobe iz Niša i okoline mogu ih kupiti sutra na okupljanju u Nišu, a od 11. jula prodaja se nastavlja na blagajni Sava Centra, dok će se od 30. jula karte moći poručiti i online. Cena karte za jedan dan iznosi 600 dinara, dakle cena je nepromenjena odnosno ista kao i prošle godine, dok će provod biti mnogo bolji!

Balkan Tube Fest je prvi festival Jutub kulture kod nas i ove godine održaće se 1. i 2. oktobra u Sava Centru u Beogradu a Famoza ekipa biće na licu mesta!

Autor: Filip Julian Lazarević Famoza.net
Foto: Facebook/Balkan Tube Fest

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom... Pogledajte Famoza BTF reportažu!

4 thoughts on “Sve zvezde na jednom mestu: Karte za Balkan Tube Fest u prodaji od 10. jula!

  1. Famoza.net pitanje: Gdje imaju da se kupe VIP karte za BTF ?A gdje imaju da se uzu one obicne od 600 dinara?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.