Praznik: Pogledajte čitav današnji koncert Martine Stoessel!

Zauvek Disney princeza! Martina Stoessel održala je danas oko 1 ujutru koncert po našem vremenu na Radio Disneyu, a on ne samo da je prenošen na YouTubeu već je i sniman vrhunskom opremom, tako da možemo da ga gledamo i kao snimak!

Tinita je blistala na sceni, a čitav nastup posvetila je novom albumu! Ona je tako izvela čak osam pesama, otvorivši sa “Respirar” nakon čega su usledili “Flores”, “Love Is Love” i “Consejo de Amor”, da bi sve završila sa “Te Quiero Mas”, što će verovatno biti tradicija i kad počne njena naredna turneja!

Apsolutno sve na sceni je bilo uživo, a akustični set je posebno pomogao da Tinin glas dođe u prvi plan! Intimna atmosfera omogućila je druženje sa fandom, a Tini je upoznala mnoge Tiniste pre i posle nastupa! Možemo samo da im zavidimo i nadamo se da ćemo jednog dana sve ovo doživeti i kod nas!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li Martina peva pod tušem i ima ožiljak za koji niste znali? Stigao je njen novi Q&A video!

6 thoughts on “Praznik: Pogledajte čitav današnji koncert Martine Stoessel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.