Selena izašla u provokativnoj haljini, odmah stigle optužbe!

Selena Gomez nedavno je pričala da često odsustvuje mesecima sa interneta, a nadamo se da i danas ne čita komentare o sebi, jer je mnogo onih koji su zlonamerni i svode se na donošenje ishitrenih tvrdnji, a sve zbog haljine kojoj se ona pojavila.

Selenita je prošle noći izašla sa drugaricama u pripijenoj haljinici koja je baš isticala grudi, ali problem nije nastao jer moralni čistunci misle da se ona neukusno obukla, već jer tvrde da je ovo dokaz da je ona operisala grudi! “Znači zato je nije bilo na sceni – oporavljala se od operacija uvećanja grudi”, napisao je neko.

Međutim, ima i Selenatora koji pozivaju na razum. “Da li shvatate da ona nosi vrlo usku haljinu koja joj gura grudi tako da one izgledaju veće?” napisala je jedna devojka, a nama samo ostaje konstatacija da je vrlo verovatno baš o tome reč. Selena svakako nije izbegavala javnost prethodnih meseci, a s obzirom na česte humanitarne avanture po svetu, zaista ne znamo kad bi to mogla da operiše grudi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Poklanjam moju odeću, javite mi se!

10 thoughts on “Selena izašla u provokativnoj haljini, odmah stigle optužbe!

  1. Joj ljudi nekad stvarno znaju biti glupi. Ako će je već prozivati, onda prvo nek nauče nešto o njoj, a to je da ona uvijek govori kako je sretna u svom tijelu i koliko se zadovoljno osjeća. Ja iskreno nisam ni primjetila promjenu dok oni to nisu rekli, ali sam odmah znala da je zbog haljine♡

    1. Haha, ako misliš na pismo za Božić, ja još nisam, ali sigurno hoću. Samo budi iskrena i reci joj sve što si joj htjela reći, nitko te sigurno neće osuđivati<3

  2. Famozo,izasao je Lip Sync Conversation sa Nickom Jonasom,to je bilo i sa Demi,Ari ranije..Pa hocete objaviti vest o tome?

  3. Mislim da nema razloga za sve ovo. Nebi je trebali prozivati, to sto se cini da ima vece grudi je samo zbog haljine ljudi!
    PS. Ne govorim ovo zato sto sam Selenator vec sto mislim da je tako.

  4. Meni se haljina mnogo sviđa, i Sel je veoma lijepa! Slažem se sa tom Selenatorkom. 😙

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.