Justin Bieber: Na brzinu sam se oženio sa Hailey da bih mogao da spavam sa njom!

Justin Bieber sve je iznenadio kad je bukvalno par nedelja nakon veze sa Hailey Baldwin odlučio da se oženi sa njom, a pevač sad hrabro priznaje da je to uradio dobrim delom i jer je obećao sebi da neće imati intimne odnose sa njom dok ne stupe u brak, što su učinili još prošlog leta!

Justin kaže da je preko godinu dana bio u celibatu, što znači da je odbijao da spava sa devojkama, uključujući tu i Selenu Gomez dok su ponovo bili zajedno. “Hteo sam da se ponovo posvetim Bogu na taj način jer sam mislio da je to bolje i za moju dušu. Mislim da me je Bog blagoslovio sa Hailey kao rezultat toga. Bivate nagrađeni za dobro ponašanje.”

Justin kaže da je želja da ima odnose sa Hailey ubrzala odluku o braku, a sama Hailey ističe da je prvih nedelja zajedničkog života bila nesrećna jer se preselila daleko od kuće, u Toronto. “Molila sam se da nađem mira, i to sam i pronašla. Mnogo ga volim, volela sam ga dugo.” Ona je otkrila i da je tačno da ide u bračno savetovalište i da im oboma život u braku teško pada.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Pravo vreme za to: Belieberi prave akciju za Jusa za koncert u Zagrebu!

Foto: Promo/Vogue

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Justin Bieber: Na brzinu sam se oženio sa Hailey da bih mogao da spavam sa njom!

  1. Govore kako im život u u braku teško pada . Zar ne treba sve da bude lakše kad su u braku i još idu u bračno savetovalište ? Mislim da su oboje nesrećni . Jus jer voli Selenu a Hailey je ljubomorna

  2. Pa naravno da je postojao razlog sa njegove strane. Nju i dalje smatram sponzorušom, a čak i da voli Justina i ne iskoristi gam, i dalje je po meni loša osoba. Kao primjer dajem kada je skoro mučila ono jadno kuče.
    I jesam jedina koja misli da je Justin stvarno pretjerao sa tetovažama?

  3. Kada pogledate jednu od Justinovih slika za GQ prije 2-3 godine i sada, primjetićete da je Haileyina košulja sada ista kao i Justin ova tada.☺😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.