Justin Bieber, Madonna, Emma Watson… Tini Stoessel će se naći na naslovnici velikog časopisa u Americi?

Tini je nakon boravka u Kini otputovala u Njujork kako bi uradila novi editorijal i intervju za jedan veliki američki medij, a zahvaljujući njenim najnovijim aktivnostima na Instagramu imamo i pretpostavku o kom časopisu je reč!

Martina je zapratila fotografa Miguela Alberta i stilistu Victora Demarcheliera koji rade za velike časopise u Americi, a jedan im je zajednički – časopis Interview. Ovaj časopis je poznat i pod imenom “The Crystal Ball of Pop” , intervjuiše zvezde širom sveta i veoma je popularan u Americi.

Fotograf i stilista koje smo spomenuli su bili u Njujorku pre par dana, u isto vreme kad i Martina, a na naslovnici ovog časopisa našli su se Justin Bieber, Madonna, Emma Watson, Leonardo DiCaprio, kao i mnoge druge velike poznate ličnosti. Časopis je na engleskom jeziku i ovo je veliki korak za Tini koji bi mogao da joj otvori vrata na američkom tržištu. Za sada, ovo je samo pretpostavka, ali uskoro će sve biti otkriveno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini Stoessel o radu na istom projektu sa Selenom Gomez: Mnogo joj se divim!

9 thoughts on “Justin Bieber, Madonna, Emma Watson… Tini Stoessel će se naći na naslovnici velikog časopisa u Americi?

  1. Veliki projekat koji će je uzdići da bude popularna u Americi. 😍Jedva čekam da vidim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.