Pravo iznenađenje: Tini u Kini!

Martina Stoessel je u Južnoj Americi i dobrom delu Evrope velika zvezda, a sad je počela i sa osvajanjem Azije, s obzirom da je otputovala u najmnogoljudniju zemlju sveta, Kinu!

Tini je tako na svom Instagram Storyju objavila video na kome piše da putuje za Kinu, a njena mama je tvitovala, “Tini u Kini! Ispunjava još jedan san. Vidimo se i u Pragu za par dana.” Sve ovo je prava misterija, naročito jer je Tini kasnije tvitovala emodžije aviona, poljubaca i filmske klape.

Neke stvari ipak umemo da rastumačimo – Martina je odnedavno ambasador automobilske kompanije Haval koja je baš iz Kine, pa je moguće da ona odlazi tamo kako bi snimila neki promotivni video. Ipak, sećamo se isto tako da je Tini rekla da će od ove nedelje snimati novi film, pa to izaziva dodatnu zabunu. Ipak, možda to objašnjava drugi deo rečenice njene mame Mariane, koja spominje da Tini posle Kine ide za Prag! Ova lokacija je česta meta filmadžija, pa je moguće da će tamo snimati svoj projekat. Pomno motrimo na njene aktivnosti na društvenim mrežama!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Potpuno drugačije: Tini Stoessel predstavlja album "Quiero Volver"!

17 thoughts on “Pravo iznenađenje: Tini u Kini!

  1. Bilo bi jako dobro da dolazi u Prag zbog filma/projekta jer je neko moze i upoznati i ona predobra vest.

  2. Hahaha.Kad sam pisala pjesmu o njoj neki stihovi su išli:Te amo,Tini
    želim da za tebe čuju čak i u Kini!
    Sad će sigurno čuti

  3. Dolazi u Prag?? Predobro, ali ja mislim da ovdje u regionu takitak nema nigdje automobilske industrije Haval

  4. Može biti svašta… 🙂 ali drago mi je što ide u Kini kakav god da je razlog….

  5. Famozo,molim vas,da li ima bilo kakve sanse da se njen parfem prodaje kod nas?Budimo realni,bila bi opsta navala za njega,ja bih prva kupila hah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.