Justin Bieber i Hailey Baldwin konačno potvrdili da su se venčali! (video)

U poslednjih par nedelja brojni mediji potvrdili su da su Justin i Hailey zaista muž i žena, ali svima je bilo čudno što njih dvoje uopšte ne govore o tome. Ipak, kako sad prenosi Us Weekly, oni su to potvrdili u restoranu u kome su bili na doručku.

Izvesna Nona Melkoni koja je jela pored para kaže da su oni bili raspoloženi da joj odgovore na to važno pitanje. “Pitala sam ih da li su se venčali, a oni su u isto vreme rekli ‘Da!’ Oboje su bili vrlo srećni i ljubazni. Rekao mi je da je ona njegov anđeo”. Sve se ovo uklapa u priče medija koji tvrde da je par u braku, ali da još uvek nisu imali crkveno venčanje koje im je veoma važno, pa zato i ne pričaju o tome.

Inače, snimak koji se pojavio pokazuje par kako se ljubi tokom doručka, i nimalo im smeta što neko sve to snima i komentariše! Justin definitivno izgleda bolje posle par dana krize koja je nastupila kad je saznao da je Selena ponovo na lečenju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sjajni Justin Bieber: One Direction se vraća, još se čujem sa njima!

4 thoughts on “Justin Bieber i Hailey Baldwin konačno potvrdili da su se venčali! (video)

  1. Predstava za medije…
    Djelovalo je iskrenije kada je bio skrhan što je Sel opet na liječenju nego sada.
    Ni Pete i Ari nisu potrajali, nažalost neće ni oni. A Justin će kao i obično izvući deblji kraj 😔💙.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.