Justin Bieber dolazi u Mađarsku, ali šta je sa obećanjem Hrvatskoj?

Justin Bieber najavio je datume čak 90 koncerata koje će održati u 20 zemalja, a to uključuje i nekoliko država Evrope! Biebs je najavio i nekoliko nastupa u našoj relativnoj blizini, ali mnogi se pitaju hoće li on održati obećanje koje je dao u Hrvatskoj pre pet godina.

Ipak, mnogi će ostati razočarani time što Justin dolazi tek 2023. godine, pa će tako koncert u Budimpešti biti 11. marta 2023. a u Beču 24. marta iste godine. Mnogo bolje prošli su Skandinavci, s obzirom da će on već narednog leta posetiti Danska, Švedsku, Norvešku u Finsku, a na spisku za 2022. još su i Južna Amerika i Australija! Prodaja karata počinje u petak, a mi samo možemo da prognoziramo da će cene u proseku biti negde ispod 100 evra kad je reč o nastupu u Mađarskoj. Tradicionalno, one su u Beču nešto više.

Kako prenosi Daily Mail, Justin će dodati još koncerata, ali to se odnosi samo na delove Azije. Ako je to zaista tako, onda će najviše ostati razočarana publika na Balkanu. Naime, kad je Biebs pre pet godina održao koncert u Zagrebu, jasno je rekao da će se ponovo vratiti! Ipak, stariji Belieberi možda se sećaju da i tad Zagreba nije bilo na spisku, već da je on dodat tek dve nedelje kasnije! Kad je reč o Srbiji, teško nam je bilo i da pitamo nekog organizatora s obzirom na očajnu epidemiološku situaciju u zemlji i mali broj vakcinisanih. Sa druge strane, u Mađarskoj je čak 80% stanovništa vakcinisano, tako da više nema nikakvih mera.

Pročitajte još  Ne staje: Kylie Jenner je nova žrtva Justina Biebera!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.