Justin Bieber pod pritiskom da otkaže nastup u Saudijskoj Arabiji

Pop zvezda Justin Bieber suočava se sa sve većim pozivima da otkaže svoj koncert u Saudijskoj Arabiji sledećeg meseca, pošto se verenica ubijenog saudijskog kritičara Jamala Khashoggia u nedelju pridružila horu glasova koji su ga pozvali da ne nastupa na trci Formule jedan. U otvorenom pismu koje je objavio The Vashington Post, Hatice Cengiz je pozvala kanadsku megazvezdu da otkaže svoj nastup 5. decembra u gradu Džedi na Crvenom moru.

Pored Justinovog nastupa koji je zakazan za trku u Džedi, nastupaće i reper A$AP Rocky, DJ-evi David Guetta, Tiesto i pevač Jason Derulo. Ovo nije prvi put da se neka pop zvezda suočila sa pritiskom da otkaže nastup u Saudijskoj Arabiji. Mariah Carey je bila najpoznatija pevačica koja je izašla na scenu nakon ubistva Khashoggia u oktobru 2018. godine. Ona je odbacila sve pozive da otkaže koncert. Pritisak javnosti je, međutim, podstakao Nicki Minaj da 2019. godine otkaže nastup u Džedi.

Justinov koncert u Saudijskoj Arabiji dolazi neposredno pre nego što otvori svetsku turneju u februaru koja je pomerena za 2022. godinu zbog pandemije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Dominik nam šalje kviz koji objedinjuje sve megazvezde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.