Justin Bieber priznaje: “Čujem se povremeno sa Selenom, ona je moj ortak!”

justin-bieber

U ekskluzivnom novom intervjuu za magazin US Weeekly, Kanađanin otvoreno govori o lekcijama koje je naučio tokom veze sa Sel!

“Mislim da nismo baš znali šta radimo,” izjavljuje Justin Bieber novinaru Ianu Drewu u vezi sa svojom i Seleninom burnom vezom. “Bili smo mladi i mnogo smo truda uložili jedno u drugo. Ipak, izvukao sam mnogo pouka iz tog odnosa – u vezi s životom, načinom na koji treba da se ophodiš prema ženi, šta žene žele i trebaju… Mislim da je ženama na prvom mestu potreban osećaj sigurnosti. To sam naučio dok sam bio kraj Selene.”

Ipak, izgleda da Justin još uvek dobija lekcije od Selene, jer u razgovoru priznaje i sledeće: “Ona je moj ortak. Nas dvoje smo prijatelji. Ne razgovaramo baš svaki dan, ali tu i tamo Selena okrene moj broj telefona.” Biebs potom dodaje: “Pozovem i ja nju ponekad, pozovem i ja nju! Ne zove samo ona mene… Pozivi su obostrani, samo sam se zezao.”

Na kraju, pevač priznaje da još uvek nije u fazonu da se ozbiljno baci na dejtovanje: “Nisam spreman da trenutno budem u vezi s nekim. Sada samo pokušavam da se koncentrišem na svoju muziku i sve što ide uz to. Srećan sam što sam singl. Singl život je dobar, uopšte nije loš.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najbolji na svetu: Belieberi oborili još jedan važan rekord Directionera!

2 thoughts on “Justin Bieber priznaje: “Čujem se povremeno sa Selenom, ona je moj ortak!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.