Justin priznaje da je varao Selenu: Bilo je teško odoleti svim tim lepim ženama!

Justin and Selina relax in the sun

Iako je za izvinjenje tj. za “Sorry” možda prekasno, Kanađanin je barem pokazao veliku dozu iskrenosti kad je reč o njegovoj bivšoj!

Justin Bieber dao je nedavno intervju za tiražni magazin i-D, , te je tom prilikom priznao da ga je udaljenost između njega i Selene, dok bi bio na turneji – oterala u naručje drugih žena.

“Bilo je magično,” priseća se on trenutka kad se zaljubio u Sel. “Ništa se ne može uporediti s tim. Osećao sam da mi je veoma stalo do te veze i zato sam se trudio da je održim u životu. Kad bi nastali problemi, bio sam u fazonu ‘Želim da izdržim ovo’. Tako bismo se mirili, pa raskidali, mirili, pa raskidali…” kaže Jus.

justin-bieber-interview-the-singer-opens-up-about-the-pressure-of-fame-body-image-1447177657

Justin je, takođe, tokom razgovora manje-više otvoreno priznao da je varao Selenu kad bi bio na turneji, što je, u krajnem slučaju, i dovelo do konačnog sloma njihove veze. “Tu je, zatim, i pitanje vernosti i sličnih stvari koje ti se vrzmaju po glavi. Stalno si na putu. A usput svuda srećeš sve te prelepe žene. I onda jednostavno dovedeš sebe u nevolju,” otkriva Biebs na kraju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ispovest Eda Sheerana: Biebsa i ja smo proveli jako, jako čudnu noć u Japanu!

3 thoughts on “Justin priznaje da je varao Selenu: Bilo je teško odoleti svim tim lepim ženama!

  1. Ako je ovo istina,zašto on optužuje Selenu da ga ona vara? Ne svađam se,ali mislim da on nije fer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.