Mediji opet napadaju Jusa: Glupander ne gasi cigaretu ni na treningu!

Izgleda da je mnogo onih koji žele da naude vezi Justina Biebera i Selene Gomez a to se uglavnom svede na optužbe na Biebsov račun koje bi valjda trebalo da pokažu da on loše utiče na Sel.

Kako piše Star magazin, Justin je nikotinski zavisnik i nije u stanju ni da u teretani prekine sa lošom navikom. “Justin je bio sa Selenom na času pilatesa koji traje 55 minuta ali nije mogao da prođe trening bez pauze za cigaretu. Justin nije hteo ni napolje da izađe da zapali već je pušio na prozoru. To nije nešto što se viđa u fitnes studiju. Ponaša se kao glupander.”

Magazin je čak i objavio fotku ali nije naglasio da je ona stara dve godine! Kako Gossip Cop prenosi, vlasnik trening centra koji posećuju Sel i Biebs je potvrdio da oni uopšte i nemaju prozor u prostoriji kao i da to svako zna. Pre nekoliko godina, Nationa Enquirer je imao podjednako ludu priču kad su tvrdili da Justin voli da liše Selenin znoj nakon treninga!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes: I lepo je ali i ružno kad me porede sa Biebsom!

6 thoughts on “Mediji opet napadaju Jusa: Glupander ne gasi cigaretu ni na treningu!

  1. Nisu fer. Već znaju da Selenina mama ima loše mišljenje o Justinu, samo žele pogoršati stvari

  2. Magazini stvarno izmišljaju mnogo gluposti………. Btw. Famozo spremam mnogo kvizova jedva čekam da ih vidite nadam se da će vam se svidjeti već sam poslala tri i jednu anketu ;D

  3. Evo čekam još da napišu da su se vjenčali tajno,pa razveli pa sad Selena trudna pa ne znaju gde im je glava. Ne znam još šta da se očekuje od medija.😥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.