Sjajan projekat: Camila Cabello pravi žurku sa izabranim fanovima nakon MTV VMA!

Camila Cabello želi svoje fanove da usreći, a u isto vreme se i sama zabavi i proslavi MTV Video Music Awards!

Naime, Cam je na ovoj dodeli nominovana čak za pet nagrada – najbolji izvođač, pesma, koreografija, a iako ne zna da li će u nekoj kategoriji zablistati, Cam već sprema žurku nakon dodele, i to sa odabranim Camilizerima! „Želim da vam se zahvalim za neverovatnu podršku i posvećenost ove godine i prethodnih – ovo ne radim zbog VMAs već zbog onoga što VMA predstavlja – sve uspomene i euforična iskustva još od mojih prvih pesama. Hvala vam što volite muziku, koncerte, i mene kao osobu i stalno me pitati da li spavam i pijem dovoljno vode“ piše Cam emotivna kao i uvek.

„Prvi deo proslave bio je remiks i dnevnik turneje, a sada dolazi drugi – mnogo je žurki nakon VMA dodele, ali vi ste ljudi s kojima bih najradije ostala nakon svega! Uzeću vas 15 i napraviti pravu malu žurku, biće i hrane!“ napisala je Cam, uz to da ovo važi samo za one blizu Njujorka s obzirom da će tamo biti dodela – ipak, Cam se nada da će njeni internacionalni fanovi vremenom dobiti mnogo više!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Camila Cabello: Imala sam podršku Taylor Swift da napustim Fifth Harmony!

4 thoughts on “Sjajan projekat: Camila Cabello pravi žurku sa izabranim fanovima nakon MTV VMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.