Sjajan projekat: Camila Cabello pravi žurku sa izabranim fanovima nakon MTV VMA!

Camila Cabello želi svoje fanove da usreći, a u isto vreme se i sama zabavi i proslavi MTV Video Music Awards!

Naime, Cam je na ovoj dodeli nominovana čak za pet nagrada – najbolji izvođač, pesma, koreografija, a iako ne zna da li će u nekoj kategoriji zablistati, Cam već sprema žurku nakon dodele, i to sa odabranim Camilizerima! „Želim da vam se zahvalim za neverovatnu podršku i posvećenost ove godine i prethodnih – ovo ne radim zbog VMAs već zbog onoga što VMA predstavlja – sve uspomene i euforična iskustva još od mojih prvih pesama. Hvala vam što volite muziku, koncerte, i mene kao osobu i stalno me pitati da li spavam i pijem dovoljno vode“ piše Cam emotivna kao i uvek.

„Prvi deo proslave bio je remiks i dnevnik turneje, a sada dolazi drugi – mnogo je žurki nakon VMA dodele, ali vi ste ljudi s kojima bih najradije ostala nakon svega! Uzeću vas 15 i napraviti pravu malu žurku, biće i hrane!“ napisala je Cam, uz to da ovo važi samo za one blizu Njujorka s obzirom da će tamo biti dodela – ipak, Cam se nada da će njeni internacionalni fanovi vremenom dobiti mnogo više!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  American Music Awards: Istorijska noć za Taylor Swift, trijumfi i za Camilu, BTS, Shawna Mendesa...

4 thoughts on “Sjajan projekat: Camila Cabello pravi žurku sa izabranim fanovima nakon MTV VMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.