Jorge Blanco potvrdio: Snimam solo album nakon “Violetta Live”!

emea_aaa_img_gal_jorge_blanco_v11

Jorge Blanco ovih dana ponovo je na “Violetta Live” turneji a mladi pevač i glumac ističe da će se i nakon završetka ove serije koncerata baviti muzikom.

Jorge ističe da mu upravo “Violetta” otvorila sva vrata ali i da je oduševljen što možemo da upozna V-Lovere iz čitavnog sveta. “Shvatio sam da je ova serija stvarno nešto sjajno. Jako sam srećan što privlačimo toliko puno ljudi” ističe on i dodaje kako mu popularnost ne smeta. “To je velika prednost u našoj profesiji i posledica toga čime želim da se bavim. Ne mislim da sam bolji od drugih ljudi. Isti smo, samo se bavimo drugim poslom.”

Jorge ističe i da je prosto zatrpan poklonima fanova a kaže da mu jedna devojka čak i poklonila album njegovog omiljenog benda. “Hvala vam za sve poklone ali svaki put se pitam da li ću morati da platim nešto dodatno kad unosi torbe s njima u avion!” Za V-lovere i Jorgiste ipak je najvažnije što Jorge namerava da nastavi s nastupima. “Planiram da budem pevač. Kad završimo s turnejom, imam plan da izbacim CD” ističe on i kaže da će se posvetiti glumi.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Izazov za V-lovere: Kaća nam šalje svoje kvizove o Tini, Jorgeu, Lodo i Mercedes!

4 thoughts on “Jorge Blanco potvrdio: Snimam solo album nakon “Violetta Live”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.