Jorge Blanco: Jedva i da viđam R5 na našoj zajedničkoj turneji!

Kao što znamo, Jorge Blanco je na zajedničkoj turneji po Evropi sa R5 ali koliko god nam to čudno zvučalo, on ističe da jedva viđa članove ovog benda iako je sa njima prijatelj još od “Violetta” dana!

Govoreći za italijanske medije uoči dva koncerta u Rimu i Milanu, Jorge je poručio da zaista nema puno vremena za njih! “Voleo bih da se više viđamo jer smo svi toliko zauzeti da se viđamo samo u svlačionicama jer oni imaju Meet and greet u isto vreme kad i ja. Kad sam ja na sceni oni su u bekstejdžu i obrnuto! Lepo je kad imamo slobodan dan jer je to uvek prilika da se družimo.”

Jorge ističe da zaista voli R5. “Naši odnosi su fantastični! Znali smo se pre turneje a kad su me pozvali da im se priljučim bio sam vrlo srećan jer se divim njihovoj muzici”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anjin blog: Ovo su najbolji "Leonetta" nastupi!

4 thoughts on “Jorge Blanco: Jedva i da viđam R5 na našoj zajedničkoj turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.