Nicole Scherzinger demantovala tračeve: Previše sam zauzeta da opet okupljam Pussycat Dolls!

Tračevi da se vraća čuvena grupa The Pussycat Dolls, čija najveća zvezda je Nicole Scherzinger, bili su veoma neobični i retko ko je poverovao da su istiniti, ali vest je nastavila da putuje medijima sve dok Nicole sama nije pre dva dana rekla da ne može da kaže da je sve istinito!

Nicole je tračeve prekinula izjavom za E! News: “I ja sam čula te priče, naravno, ali ne mogu sasvim da ih potvrdim. Volim svoje devojke, nedostaje mi da idemo zajedno na turneje, imale smo divne dane zajedno, ali ništa ne mogu sada da potvrdim jer sam prezauzeta. Radim koncerte na tri kontinenta” ispričala je Nicole.

Nicole je potvrdila i da radi na novim solo pesmama, što praktično baca u vodu ideju da će se devojke vratiti jedna drugoj 2020. godine. Ipak, to ne znači da se u budućnosti neće obistiniti ideja da devojke naprave turneju sa velikim hitovima kojih definitivno imaju mnogo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicole Scherzinger

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nezaboravno loše: Ovo su najgora izdanja sa Billboard Music Awardsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.