Camila Cabello: Isplakala sam se gledajući dokumentarac Jesy Nelson

Jesy Nelson je godinama imala beskonačnu podršku devojaka s kojima je u bendu Little Mix, ali svet izvan benda prema njoj uopšte nije bio ljubazan i saosećajan, i pevačica je u svom dokumentarcu otkrila da je pokušala i da se ubije zbog svega što je morala da trpi misleći da je “uljez” Little Mixa. U ovom potresnom filmu uživala je i Camila Cabello koja se sita isplakala gledajući ga.

Camila je poznata po svojoj emocionalnoj inteligenciji i saosećajnosti, pa i ne čudi što je u intervjuu pomenula i Jesyin dokumentarac. “Raspala sam se gledajući ga, ostavio je preveliki utisak na mene. Ne moram ni da pominjem da je i meni tako bilo često, stvarno sam osetila svaku reč koju je rekla” otkriva Cam.

“Osetila sam njenu patnju i potrebno je mnogo snage podići će iz takvog ponora. Twitter je tako užasna društvena mreža, u životu ne otvaram to” ispričala je Cam nadovezujući se na priču, jer je i Jesy u dokumentarcu pomenula šta sve ružno ljudi pišu po Twitteru – da li ste gledali film već?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte odmah za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.